De Warmste Brigade

 

logo-dwbDe Warmste Brigade is een initiatief van Horeca Vorming in het kader van Music for Life 2017 van Studio Brussel.  Samen met 53 restaurants in Vlaanderen willen we geld inzamelen ten voordele van de Voedselbanken.

De deelnemende chefs (en hun brigades) maken deel uit van Jong Keukengeweld. Met Jong Keukengeweld wordt een generatie jonge excellente chefs in de spotlights gezet, in binnen- en buitenland. Gert De Mangeleer is peter van Jong Keukengeweld. Hertog Jan*** heeft zich dan ook enthousiast aangesloten bij de Warmste Brigade.

Elke chef biedt via De Warmste Brigade een lunch aan voor vier personen. Met deze actie willen we de lunch-formule terug onder de aandacht brengen van het bedrijfsleven. Een zakelijke afspraak tijdens een lekkere (en lichte) lunch, mooi getimed … en voor een goed doel? Niet twijfelen … bieden. Als particulier mag je natuurlijk ook je kans wagen 😉 !

Op deze arrangementen staat geen leeftijdsbeperking, iedereen kan bieden! De veiling loopt tot vrijdag 22 december 2017 – 12u ’s middags. Lees hier hoe je kan bieden. 

Naast geld inzamelen voor de Voedselbanken, willen deze jonge Vlaamse chefs tonen dat de Horeca een warme sector is.

Met dank aan Jan!

Met de steun van:

logo_universitas_dp_webabsoluut

fb_header_02_0