Horeca Vorming

Logo HVV_Witte achtergrond_ZWARTE STERRENDe Warmste Brigade is een initiatief van Horeca Vorming, de sectororganisatie voor de horeca in Vlaanderen. Onze diensten en initiatieven dragen stuk voor stuk bij aan een verdere professionalisering en versterking van de horeca. Wij zijn er voor iedereen die werkt of wil werken in deze mooie en warme sector!

Wie zijn we en wat doen we?

We willen de competenties van huidige en toekomstige horecawerknemers (denk maar aan werkzoekenden, studenten, ….) verder ontwikkelen. Samen met vele partners zoals het onderwijs en tewerkstellingsorganisaties willen wij meer mensen warm maken en opleiden voor een horecajob.

Hoe we dat doen? Een greep uit onze activiteiten: wij ontwikkelen studiemateriaal met en voor de scholen, we organiseren nascholingen voor leerkrachten, wij overleggen en adviseren op beleidsniveau. Wij geloven sterk in de voordelen van opleiden op de werkvloer, waarbij leerjongeren het vak leren van een leermeester en zo de weg vinden naar een duurzame horecajob. Wij organiseren ook infomomenten en beroepsopleidingen voor werkzoekenden met interesse in de horeca.

Maar leren stopt niet bij het verlaten van de schoolbanken of het tekenen van een contract. Meer en meer succesvolle horecaondernemers zweren bij de voordelen van vorming en opleiding van hun personeel. Via onze korte, professionele trainingen en workshops stimuleren wij levenslang leren in de horeca. 

Meer weten? Bezoek onze website www.fanvanhoreca.be, volg ons op Facebook en Instagram.