13.800 euro ingezameld voor de Voedselbanken

Tweede jaar op rij een groot succes

Een week lang konden liefhebbers bieden op een exclusief all-in lunchmenu voor 4 personen in hun favoriete restaurant. Onze conclusie: de Vlaming heeft een hart voor gastronomie en voor het goede doel. Vrijdagmiddag 22 december om 12 uur klopte De Warmste Brigade namelijk af op een fantastische opbrengst van 13.800 euro.

Dit bedrag gaat integraal naar de Voedselbanken. Een bewuste en tegelijk symbolische keuze. Zeker in deze dagen moeten we beseffen dat een etentje op restaurant voor veel mensen een onbereikbare luxe is. Te veel mensen hebben het al moeilijk genoeg om dagelijks eten op tafel te brengen. Met deze actie wilden we aantonen dat de Horeca een warm hart heeft … voor iedereen.

13.800 x bedankt!

Wij willen iedereen bedanken voor het bieden en het helpen. In het bijzonder bedanken we alle chefs die zich zonder aarzelen hebben aangesloten bij dit initiatief.

Bracht jij het hoogste bod uit?

Proficiat! We contacteren je tussen Kerst en Nieuwjaar. Houd dus zeker je mailbox in de gaten (ook je spam, je weet maar nooit). Smakelijk alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s